Kick The Buddy (Mod,unlimited Money /Gold ) Ücretsiz Indir

Download
5.0/5 Votes: 1
Report this app

Description

Oyun hakkında

Kick The Buddy, sizi rahatlatacak bir anti-stres oyunudur. Artık çaresiz bir dijital oyuncak bebek üzerinde bastırılmış hayal kırıklığınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Biraz buhar atmanın hızlı bir yolunu arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok.

Bu bebeğe işkence etmenin ustaca yollarına gelince, bu oyunda gökyüzünün sınırı olduğunu göreceksiniz. Bu bez bebeğe saldırmanın neredeyse sonsuz bir cephaneliğiyle, kendi kişisel favorinizi çok yakında bulacaksınız. Yumruk atmak, bıçaklamak, füze, el bombası gibi silahlar atmak ve çok daha fazlasını seçin. Hayal gücünüzü meyve veya diğer – çok daha belirgin – nesneler gibi ev eşyalarını kullanarak birkaç saldırı yöntemini birleştirmek için bile kullanabilirsiniz.

Saldırılarınızı kontrol etmek için birkaç seçenek mevcuttur. Oyuncak bebeğinize gelişigüzel bir şekilde fırlatmak veya doğrudan kapmak için silahınızı çimdikleyebilirsiniz. Ayrıca daha iyi bir saldırı açısı elde etmek için duvara bir şeyler fırlatabilir veya zavallı bebeğinizi tam olarak kalmasını istediğiniz konuma sürükleyebilirsiniz. Unutulmaması gereken bir şey, bu ek silahlara yalnızca, bez bebeğinizi etkili bir şekilde yok ederek kazandığınız parayla ödeme yaparak erişebileceğinizdir.

Bu Kick The Buddy oyunuyla gevşeyin ve küçük bir bez bebeği döverek günlük hayatınızdaki tüm gereksiz stresten kurtulun.

Erika Okumura tarafından

YEDİ ÖLÜMCÜL GÜNAH VE KULLANDIĞIMIZ UYGULAMALARLA NASIL İLİŞKİLİDİR?Yedi ölümcül günah (gurur, açgözlülük, şehvet, kıskançlık, oburluk, gazap ve tembellik) günlük hayatımızda mevcut olandan daha fazladır. Örneğin akıllı telefonlar, oburluk ortaya çıktığında yemek sipariş etmek veya tembel hissettiğinizde kanepede film ve şov izlemek için olmazsa olmaz bir araç haline geldi. Telefonlarımızı şehvet vermek istediğimizde veya hayatlarımızı olduğundan daha iyi gösterecekmiş gibi görünmek ve gururumuzu artırmak istediğimizde de kullanırız. Bu nedenle, akıllı telefonlarımızı kullanarak bu önemli ahlaksızlıklara karşı hareket etmemizi kolaylaştıran birkaç uygulamanın bir listesini yaptık.
Daha fazla oku
2018 YILININ İLK YARISINDA SUNULAN EN İYİ 15 ANDROID OYUNU2018’in yarısının sona ermesiyle, şimdi geriye dönüp bu yıl Android platformunda şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi oyunları vurgulamak için en iyi zaman. Aylardır beklediğimiz oyunlardan, bize hoş sürprizler veren nadir içeriklere kadar, son altı ayda piyasaya sürülen uygulama koleksiyonu en azından övgüye değerdi. Bu yıl şimdiye kadar gördüğümüz en iyi oyunlardan bazılarını bulmak için okumaya devam edin.
Daha fazla oku

SADELİKLERİ İLE REKABETİ EZLEYEN BEŞ YENİ ARCADE OYUNUArcade türü, mükemmel yuvasını mobil video oyunları biçiminde buldu. Sadece hızlı kısa turların tipik özelliği için değil, aynı zamanda bulabileceğiniz çok çeşitli farklı stiller için. “Arcade” terimi  , basitliğin her şey olduğu Ketchapp’tan en son oyunlardan Time Locker gibi karmaşık oyunlara kadar her şeyi  kapsar  . Burada önemli olan, olabildiğince uzağa gitmek ve daha fazla puan kazanmak. Bu önermeyi göz önünde bulundurarak, hem iOS hem de Android’de ezip geçen beş yeni arcade oyunu sunuyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *