Bus Simulator Ultimate Mod Apk Indir

Download
5.0/5 Votes: 1
Report this app

Description

İnsanları Hedeflerine Getirin

Bus Simulator: Ultimate  ,  Zuuks Games tarafından oluşturulan bir  simülasyon oyunudur. Oyun, oyuncuların gerçek yaşam konumlarından şehirler arasında seyahat etmelerini sağlar.  Yol boyunca farklı türlerde tur  otobüsü alabilirler .

Gerçek Dünya Konumları ve Rotaları

Bus Simulator: Ultimate  , mobil cihazların teknik sınırlamalarına rağmen gerçekçiliği vurgular. Oyun bir sağlar  otantik bir deneyim  gelen  antrenörler sürüş  için  otobüs şirketi dallarını yönetmek . Oyunculara simüle edilmiş otobüs kullanma deneyimi sunar. Ana hedef, dünyanın en büyük otobüs şirketini kurmaktır. Gerçek hayatta bir noktadan diğerine otobüs sürmek o kadar basit değil. Sürücüler, yolcularının güvenliğini sağlamalıdır. Hedeflerine de zamanında varmaları gerekir. Stres ve trafik, otobüs sürücülerinin her gün karşılaştığı ortak engellerdir. Oyun  , toplanacak 13 tur otobüsü ile birlikte geliyor  . Her otobüsün  karmaşık ve gerçekçi bir iç mekanı vardır . Otobüs var otantik ama basit kontroller . Frenler ve hızlanma, direksiyon simidi, eğim anahtarı, vites değiştirme, ön cam sileceği, korna, dönüş sinyalleri, mikrofon ve kapı anahtarı vardır. Hız ölçer ile otobüsün ne kadar hızlı çalıştığını kontrol edebilirler. Vites değiştirme, Drive veya “D” konumuna hareket ettirilebilir. Oyuncular gerçek hayatta olduğu gibi trafik kurallarına uymak zorundadır. Ayrıca trafik ve hava durumu gibi zorluklar da bekleyebilirler. Oyuncular 250’den fazla radyo istasyonu açabilir  . Otobüs ayrıca gerçekçi ses efektleri üretir  . Oyun tamamen gerçekçi rotalar içeriyor . Oyuncular Azerbaycan, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Rusya, İspanya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri gibi yerleri keşfetme şansı yakalar. Yolcuları almanın yanı sıra otobüsleriyle gerçekçi şehir haritalarını keşfederler. Yolcular, Sosyal ve Gerçekçi Tepkiler ile programlanır  . Bu, yolcularla birlikte geldiğinde oyuncunun kurnazlığını ve sabrını test edecektir. Bazı yolcular, işlerini iyi yapıp yapmadıkları takdirde oyuncuya yorum bırakabilir. Oyuncular Otoyol Ücretli yollar ve Dinlenme alanları gibi konumlardan geçebilir. Oyuncular  dünya çapında farklı otobüs ofisleri kurabilir  ve işlerini küresel olarak genişletebilirler. Oyunda  Duraklatma  ve  Kamera Açısı var işlevi. Oyuncular mola verebilir ve görüş açısını değiştirebilir. Ayrıca 25 dil desteği vardır  .

Yolun Kralı

Bus Simulator: Ultimate  , çok otantik bir otobüs sürüş simülasyonu sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Sürüş simülatörü oyunlarının hayranları, dünyadaki yolculuğun tadını çıkaracaklar. Yolculara en iyi hizmeti verirken sürüş becerilerini de zorlar. Otobüs sürüş endüstrisini merak eden herkes bu oyunla ilgilenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *