Stardew Valley Mod apk Indir ( Sınırsız para)

Download
5.0/5 Votes: 1
Report this app

Description

Oyun hakkında

Stardew Vadisi  – Kırsal kesimin modern teknolojinin pek çok kolaylığından mahrum kalacağını bilmesine rağmen, şehirde olduğu gibi modern bir yaşamın tadını çıkaramaz. Ancak bazen insanlar yorgun çalışma saatlerinden sonra dinlendirici saatlerin tadını çıkarmak için yine de huzurlu yerlere dönmek isterler. O yerde, kendinize yiyecek sağlayabilmek için kendi çiftliğinizi ve çiftlik hayvanlarınızı yetiştirmeniz gerekecek. Ancak hayat daha az streslidir ve çok fazla endişelenmenize gerek yoktur.

Fark RPG’den geliyor

Stardew Valley, klasik çiftlikleri birleştiren bir RPG oyunudur. Yani oyundaki tüm görevleri yerine getirmek için karakterinizi kontrol edebilirsiniz. Hay DayTownshipFarmVille 2  veya  Farm Simulator 18 gibi hangi favori çiftlik oyunları   RPG mevcut değildir. Ancak her kategorinin kendine has özellikleri vardır. Oyuncunun tercihlerine bağlıdır.

Bu bir çiftlik RPG eşleştirme oyunu, simülasyon oyunu değil

ConcernedApe tarafından oluşturuldu

Stardew Valley, iTunes listelerinde ilk 1 rol yapma oyununa girdi. Bir Çiftlik oyunu olmasına rağmen, oyuncu son derece özelleştirilebilir ve kişiselleştirilebilir. Ayrıca ConcernedApe tarafından oyunun yayın platformunda piyasaya sürülen ilk üründür. Grafikler oldukça basit ancak oynanış çekiciliği son zamanlarda pek çok oyuncunun ilgisini çekti. Ancak bu oyun açık dünya oyunları kategorisinde Altın Joystickler Atılım Ödülü Kazanan, 2017 Yılın Oyunu Adayı-BAFTA Oyunları gibi birçok ödül kazandı. O zaman kalitesinden emin olabilirsiniz

Bir rüya çiftliği kurun

Oyunun içeriği, çok şey yaşayabileceğiniz ve onunla oynayabileceğiniz için son derece çeşitlidir. Üreticinin tanıtımı olarak, 50+ saatten fazla içeriğe sahiptir. Bu, böyle bir rol yapma oyunu için oldukça uzun bir oyun süresidir. Bir gün onu beklemek için bir saat harcarsanız, sonuna kadar oynamayı bitirmek için yaklaşık iki ay bile.

Çiftçinizi ve evinizi özelleştirin!

Stardew Valley’nin açık dünyasına girerken, hala pek çok şeyi keşfetmenize izin verilmiyor, sadece kurak bir bölgeye. O yerde fakir insanlar hayatın yanında perişan. Ancak burayı kaynaklar açısından zengin bir ülkeye dönüştürecek kadar en iyi araçlara ve bilgi zengine sahipsin. Mevsimlik mahsullere ek olarak, hayvancılık ve kümes hayvanlarını istediğiniz zaman yetiştirebilir ve stoklayabilirsiniz. Hızlıca kazanılan para miktarını hasat etmek ve maksimize etmek için çiftliğinizi mümkün olan en bilimsel şekilde tasarlamayı unutmayın.

Klasik 8 bit grafikler

Oyun ayrıca sürükleyicidir çünkü karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Çiftçilerin çeşitli kıyafetlerin yanı sıra gözler, burun, güve, saç gibi birçok vücut parçası türü de vardır . Değiştirilebilir. Evi beğeninize göre dekore etmeyi unutmayın, çünkü saatlerce süren yorucu çalışmalardan sonra dinlenebileceğiniz bir yer olacak.

Bu oyun seni mutlu edecek

Oyun ayrıca öğrenebilmeniz için 12 potansiyel aday sunuyor. Birine karşı hisleriniz varsa, hemen itiraf edin ve mutlu bir aile kurun. Bu, günümüz insanlarının kriterlerine göre mükemmel bir çiftlik simülasyon oyunu yarattı. Ayrıca gerçek bir köylü olduğunuzu kanıtlamak için mevsimlik festivallere ve köylülerin görevlerine de katılabilirsiniz. Gizemli mağaraları keşfedin, güçlü canavarlarla savaşın ve belli ki değerli hazineler kazanın. Yerel balık tutma yerleri ya da deniz kenarında yengeçler. Lezzetli yiyecekler oluşturmak için yiyecek veya esnaf ürünleri sağlamak için çiftlik ürünleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *